«GHIȘEUL UNIC» CHIȘINĂU-GAZ - O NOUĂ ATITUDINE DE CALITATE FAȚĂ DE CONSUMATOR.

«Ghișeul unic» la SRL Chișinău-gaz activează deja de doi ani. În acest răstimp locuitorii municipiului au putut aprecia comoditatea unei astfel de abordari moderne.  În prezent, de avantajele acestei sisteme simplificate, ce economisește timpul consumatorilor se folosesc 90-100 de personae zilnic. Iar numărul lor crește. Principiul ghișeului unic permite majorarea volumului de servicii solicitate și evitarea birocratismului. Lista serviciilor oferite de «Ghișeul unic» include practic  toate domeniile de activității ale întreprinderii. La moment  la o singură vizită, puteți depune cereri și actele necesare pentru:

- racordarea unui nou loc de consum;

- conectarea/înlocuirea aparatelor de utilizare și echipamentelor;

- modificarea instalației de utilizare;

- schimbarea amplasarii rețelelor de gaze;

După ce se eliberează avizul de racordare se poate  comanda proiectul și lucrările de montare a utilajului. Și toate acestea - fără a fi nevoie să te ocupi   personal de procedurile  de coordonare și inregistrare. 

Este foarte benefic că la fiecare ghișeu  se află un specialist calificat, care oferă informații complete, astfel consumatorul își poate soluționa problema în doar două vizite: prima - când transmite pachetul  de documente către întreprindere, a doilea - când recepționează lucrarea sau actele solicitate.

Un sondaj efectuat în rândul consumatorilor întreprinderii a demonstrat  că locuitorii capitalei apreciază confortul funcționării „Ghișeului – unic”, amabilitatea și  competența personalului acestei secții.

În aceeași timp, un anumit procent din locuitorii orașului preferă să interacționeze de la distanță cu angajații întreprinderii. Pentru ei, site-ul  Chișinau-gaz oferă posibilitatea de a depune o cerere online, conform listei de servicii ce le prestează  întreprinderea cu  lista documentelor necesare  pentru înregistrarea cererii. Rămâne doar să faceți un clic pe „servicii”  https://www.chisinaugaz.md/ru/page/services

Datorită interacțiunii electronice (prin e-mail, sistema WhatsApp și Viber), angajații «Ghișeului unic» primesc documentele necesare în procesul de lucru, fără necesitatea suplimentară de vizite fizice la întreprindere. Informarea consumatorului cu privire la eliberarea documentelor are loc prin SMS sau e-mail.

Reamintim adresa «Chișinău-gaz» este: or. Chișinău, str. Albișoara, 38.

Programul de lucru: de luni pînă vineri de la 8:00 pînă la 17:00, fără pauză de prînz.

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți ferestre!

04.

Apelați serviciul 904

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți ferestre!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1304
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale

© 2008 - 2019 SRL "Chisinau-Gaz"