;

DESPRE COMPANIE

 

     Activitatea de bază a SRL „Chișinău-gaz” este distribuția gazelor naturale în teritoriul autorizat conform licenței deținute.

     În calitate de Operator al Sistemului de Distribuție gaze, SRL „Chișinău-gaz” are obligația să exploateze, să întrețină, să modernizeze și să dezvolte rețelele de distribuție a gazelor naturale în condiții de siguranță, de fiabilitate și de eficiență, cu respectarea prevederilor menite să asigure protecția mediului.

     Cumulativ activității de distribuție, SRL „Chișinău-gaz” efectuează deservirea tehnică a conductelor de gaze naturale, testări tehnice în domeniul gazelor naturale și repararea echipamentelor și dispozitivelor de verificare.

     La momentul actual SRL „Chișinău-gaz” are ca activitate de bază exploatarea și întreținerea a 3541,386 km gazoducte, 53 staţii de reglare a presiunii gazelor, 4462 posturi de reglare a presiunii gazelor, 388 stații de protecție catodică, 203 noduri de evidență a gazelor.

     Conform informației din data de 01.04.2024, în mun. Chișinău sunt gazificate 326142 apartamente/case, 5961 consumatori noncasnici și 326 întreprinderi industriale.

     Angajații „Chișinău-gaz” reprezintă cea mai valoroasă resursă a întreprinderii, dat fiind că anume omul stă la baza procesului de lucru și este factorul decisiv în dezvoltarea ei.

     Prin urmare, la organizarea unei activitați eficiente, personalul trebuie să corespundă unui șir de criterii. De aceea, unul din momentele importante care stabilește nivelul de pregătire a angajaților SRL „Chișinău-gaz” constituie instruirea planificată și organizată în formarea personalului calificat în domeniul dat, posedând concomitent cunoștințe în domeniu, capacități, abilități și aptitudini de comunicare.

     Gradul și domeniul pregătirii profesionale a salariatului, cunoștințele deținute, necesare pentru îndeplinirea lucrărilor sau exercitării funcțiilor de o anumită complexitate, sunt corespunzătoare categoriilor de calificare.

STRUCTURA

 

 

 

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți geamurile!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1305
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale