COMPETIȚIILE SPORTIVE AU CONTINUAT ÎN CADRUL CELEI DE-A V-A SPARTACHIADĂ A CONFEDERAȚIEI NAȚIONALE A SINDICATELOR DIN MOLDOVA.

În 2018 , SRL ,,Chișinău-gaz”, a reușit să atingă performanțe remarcabile în domeniul competițiilor sportive. Nici nu am reușit bine să sărbătorim victoria obținută în cadrul Spartachiadei a XXVI-a  a FSCRE și Spartachiadei a XVI-a a SA ,,Moldovagaz”, că angajații noștri au reușit din nou să urce pe piedestal. De această dată colectivul SRL ,,Chișinău-gaz”, împreună cu alți colegi din industria chimică şi  a resurselor  energetice, au participat la cea de-a V-a Spartachiadă a   Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, care s-a desfășurat în perioada 21-23 septembrie, la baza sportivă a Casei de odihnă “Campingul” din orașul  Vadul lui Vodă. La competițiile sportive organizate, au participat peste 600 de angajați, reprezentanți ai centrelor sindicale-național ramurale: profesori, medici, polițiști, angajați din domeniul culturii, etc.

De această dată, programul Spartachiadei a inclus 8 probe sportive: volei feminin,

volei masculin, mini-fotbal, tenis de masă, ștafeta olimpică, șah, dame, darts și două probe în afara concursului: otgon și alergare rezistență 1000 m.

Angajații întreprinderilor din industria chimică şi  a resurselor  energetice, au reușit să iasă învingători în cadrul probelor sportive: mini fotbal și darts, iar la volei masculin și tenis obținând locul III. În clasamentul pe echipe, angajații din industria chimică şi  a resurselor  energetice, s-au clasat pe locul II ca număr total de medalii, iar rezultatele de excepție obținute de angajații noștri, sunt o dovadă în plus a valorii și a performanței noastre colective.

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți ferestre!

04.

Apelați serviciul 904

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți ferestre!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1304
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale

© 2008 - 2019 SRL "Chisinau-Gaz"