APA ÎN CONDUCTA DE GAZE!

Serviciul  Intervenții  Gaze 904  SRL ,,Chișinău-gaz,, denotă faptul că  în ultima perioadă sa înregistrat o  creștere  semnificativă a reclamațiilor cu caracterul ”Înfundarea cu  apă a conductelor de gaze” din vina consumatorilor.

         Situația aceasta reprezintă o consecință a conectării ilicite a utilajului la rețeaua de gaze naturale, când proprietarul locuinței se bazează în mod nejustificat pe forțele proprii sau angajează specialiști necalificați.

         Ca rezultat a unor astfel de reparații/schimbări a cazanului sau a încălzitorului de apă cu gaze sunt situațiile de avarie.

         Drept urmare au de suferit, atât persoana vinovată, cât și vecinii săi, ale căror contoare, aragaze și cazane încetează să mai funcționeze, creând incomodități.

         În astfel de situații, Serviciul 904 sistează alimentarea cu gaze și execută lucrări de reparație complicate. Astfel de lucrări în sezonul cald poate dura câteva zile, iar în perioada rece a anului situația se complică și mai mult.

         Serviciul Intervanții Gaze SRL ,,Chișinău-gaz,, se adresează către consumatorii de gaze naturale cu rugămintea de a încredința efectuarea lucrărilor de reparație/instalare a utilajelor de gaze doar specialiștilor calificați și de a nu încerca de a efectua aceste lucrări de sinestătător!

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți ferestre!

04.

Apelați serviciul 904

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți ferestre!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1304
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale

© 2008 - 2020 SRL "Chisinau-Gaz"