INDICII CONTORULUI POT FI EXPEDIAȚI ȘI PRIN VIBER

Indicii contorului de gaze naturale pot fi expediați începând cu ziua de astăzi și prin intermediul aplicației Viber ChatBot. SRL „Chișinău-gaz”, vă informează că pentru a folosi această opțiune consumatorul urmează să acceseze linkul: Indici-consum în cazul folosirii versiunii Viber pentru calculatoare tip desktop, sau să scaneze QR-codul în cazul smartphonurilor și tabletelor, prezentat la finele textului.

Ulterior, în interfața aplicației este necesar de apăsat butoniera grafică «Register», care se află la sfârșitul textului de salut. Pasul următor aste alegerea limbii preferate, precum și introducerea contului personal, care poate fi găsit în orice factură de gaze naturale a consumatorului. Atât, procesul de înregistrare este finalizat.

Pentru expedierea datelor curente de consum este necesar de apăsat „Trimite indicii contorului”, de a completa forma care se va deschide și a urma îndrumările ce apar. Aplicația permite consumatorului să verifice și istoricul de expediere a datelor din momentul înregistrării.

În caz de apariție a dificultăților sau întrebărilor, faceți cunoștința cu instrucțiunea de instalare și folosire.

Reamintim că indicii contorului pot fi transmiși și prin intermediu www.chisinaugaz.md/ SERVICIUL ONLINE DE COLECTARE A DATELOR. Încă o opțiune este apelul telefonic către Call Center la numărul de telefon 1304.

Astfel consumatorii pot expedia datele contorului de sine stătător la distanță, rapid și sigur.

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți geamurile!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1305
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale