;

DESPRE COMPANIE

 Activitate de baza a SRL “Chișinău-gaz” este distribuția gazelor naturale în teritoriul autorizat conform licenței deținute. În calitate de Operator al Sistemului de Distribuție gaze, SRL “Chișinău-gaz” are obligația să exploateze, să întrețină, să modernizeze și să dezvolte rețelele de distribuție a gazelor naturale în condiții de siguranța, de fiabilitate și de eficiență, cu respectarea prevederilor menite să asigure protecția mediului.

Cumulativ activității de distribuție, SRL “Chișinău-gaz“ efectuează deservirea tehnică a conductelor de gaze naturale, testări tehnice în domeniul gazelor naturale și repararea echipamentelor și dispozitivelor de verificare.

      La momentul actual SRL “Chișinău-gaz” are ca activitate de baza exploatarea și întreținerea a 3274.647 km gazoducte, 53  puncte de reglare a presiunii, 4073 stații de reglare a presiunii, 382 stații de protecție catodica, 188 noduri de evidență a gazelor.

  La data de 01.05.2020 în mun. Chișinău sunt gazificate 315948 apartamente, 5375 consumatori noncasnici și 311 întreprinderi industriale.

Angajații întreprinderii - sunt cea mai valoroasa resursă, fiindcă anume omul stă la baza procesului de lucru și este factorul decisiv în dezvoltarea ei.

Prin urmare la organizarea unei activitați eficiente, personalul trebuie să corespundă unui șir de criterii. De aceea unul din momentele importante care stabilește nivelul de pregătire a angajaților SRL “Chișinău-gaz”, constituie instruirea planificata și organizată în formarea personalului calificat în domeniul dat, posedând concomitent cunoștințe în domeniu, capacități, abilități și aptitudini de comunicare.

Gradul și domeniul pregătirii profesionale a salariatului, cunoștințele deținute, necesare pentru îndeplinirea lucrărilor sau exercitării funcțiilor de o anumită complexitate, sunt corespunzatoare categoriilor de calificare.

La moment în cadrul întreprinderii activează 880 salariați, dintre care 326 – specialiști și 551 – muncitori.

STRUCTURA

 

 

 

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți geamurile!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1305
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale