„Chișinău-gaz” SRL este în permanență la dispoziția consumatorilor, în condițiile acutizări situației epidemiologice

Drept urmare a evoluției și tendinței situației epidemiologice a infecției COVID-19 în Republica Moldova „Chișinău-gaz” SRL rămâne în continuare operațional nonstop prin Serviciului de Intervenție la numărul 904 asigurând remedierea urgențelor cu respectarea tuturor normelor sanitare pentru evitarea răspândirii COVID-19.

În cazul în care echipele sunt solicitate să se deplaseze, ca urmare a unui apel de urgență, la domiciliul consumatorului, acesta este rugat să colaboreze cu angajații Chișinău-gaz asigurând respectarea următoarelor proceduri:

▪ Înainte de intrarea în locuință, echipa Serviciului de Intervenție 904 v-a solicita consumatorului să poarte mască de protecție;

▪ În timpul efectuării lucrărilor necesare, echipa Serviciului de Intervenție 904 v-a solicita  consumatorului să respecte distanța socială de 2 metri.

În cursul intervențiilor la consumatori, echipele Chișinău-gaz respectă la rândul lor cu strictețe reglementările stabilite de către autoritățile statului în vederea protecției împotriva COVID-19. Personalul este echipat corespunzător cu măști, ochelari de protecție, mănuși și dezinfectant pentru mâini, pe care îl folosesc înainte și după finalizarea intervenției, precum și după orice manevră care prezintă un risc de contaminare.

„Chișinău-gaz” SRL este în serviciul consumatorilor indiferent de situația sanitară din țară și asigură exploatarea în condiții de siguranță a sistemului de distribuție a gazelor naturale, activitate de interes public național.

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți geamurile!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1305
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale