Servicii auxiliare "Chișinău-Gaz" SRL

Ținem să va reamintim că „Chișinău-gaz” SRL, în calitate de operator al sistemului de distribuție a gazelor naturale licențiat pentru mun. Chișinău, prestează următoarele servicii pentru persoanele fizice și/ sau juridice, după cum urmează (detalii):

1. Racordarea unui nou loc de consum;

2. Conectarea / înlocuirea aparatelor și echipamentelor;

3. Modificarea instalației de utilizare;

4. Schimbarea amplasării rețelelor de gaze;

5. Reconectarea locului de consum în cazul deconectării din motivul încălcării documentației tehnice de proiect.

Orice doritor poate consulta pagina web a întreprinderii www.chisinaugaz.md pentru a vizualiza serviciile prestate persoanelor fizice și/ sau juridice, consecutivitatea acțiunilor care urmează a fi întreprinse de solicitant, inclusiv posibilitatea depunerii cererii online (persoană fizică / persoană juridică) .

Rubrica „Servicii (ghidul consumatorului casnic / ghidul consumatorului noncasnic) conține descrierea fiecărui serviciu pe etape,  lista documentelor necesare, inclusiv stabilirea termenului de executare a serviciului solicitat.

„Chișinău-gaz” SRL dispune de personal competent, autorizat și special instruit pentru efectuarea lucrărilor din domeniul gazelor naturale, conform legislației în vigoare.

„Chișinău-gaz” SRL recomandă pentru orice informații suplimentare și/ sau concretizări să telefonați la Call Centrul, formând numărul unic 1304 sau să beneficiați de chat-ul de pe www.chisinaugaz.md, ambele funcționează de la 08:00 la 17:00.

În acest context, SRL ”Chișinău-gaz” Vă mulțumește pentru interesul la adresa serviciilor prestate de întreprinderea noastră și vă stăm în continuare la dispoziția Dvs. pentru alte informații, pe următoarea adresă: mun. Chișinău, str. Albișoara, 38.

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți geamurile!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1305
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale