GHIȘEUL UNIC SRL «CHIȘINĂU-GAZ» ÎȘI VA RELUA ACTIVITATEA

Ghișeul Unic SRL «Chișinău-gaz», situat pe strada Albișoara 38, își va relua activitatea începând cu ziua de luni, 18 Mai, într-un regim special.

Prin urmare, persoanele fizice și/sau juridice pot beneficia de serviciile prestate de SRL „Chișinău-gaz” de la ora 08:00 până la 17:00.

Pentru a-și proteja atât angajații, cât și clienții împotriva infectării cu Covid-19, SRL „Chișinău-gaz” a întreprins un șir de măsuri. Astfel, toți clienții sunt rugați de a intra câte unul în incinta oficiului, în dependență de numărul de ghișee libere și să-și dezinfecteze mâinile. Purtarea mijloacelor de protecție a gurii și nasului este obligatorie. Nu se permite accesul în încăperea întreprinderii, fără mijloace de protecție.

Îndemnăm vizitatorii Ghișeului să respecte cu strictețe normele de distanță sanitară de cel puțin 2 metri și să execute incontestabil solicitările administratorilor în privința ordinii de acces în edificiu.

Ne cerem scuze pentru incomoditățile posibile, însă ne conducem de regulile epidemiologice actuale.

SRL „Chișinău-gaz” recomandă pentru orice informații suplimentare și/sau concretizări, să telefonați la Call Centru, formând numărul unic 1304 sau să beneficiați de chat-ul de pe www.chisinaugaz.md, ambele funcționează de la 08:00 la 17:00.

 Vă dorim sănătate!

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți geamurile!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1305
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale