Comunicat CITIREA INDICILOR ECHIPAMENTELOR DE MĂSURARE GAZE (EMG) PENTRU LUNA APRILIE 2020 vs COVID 19

„Chișinău-gaz” SRL informează, că drept urmare a situației epidemiologice și măsurilor întreprinse de autorități în vederea prevenirii epidemiei virusului COVID-19 în Republica Moldova, nu va efectua citirea directă a indicilor echipamentelor măsurare gaze (contoare de gaze) pentru facturarea consumului de gaze pentru luna Aprilie. Citirea indicilor contoarelor de gaze se va efectua de către angajații întreprinderii prin intermediu telefoniei mobile sau telefoniei fixe.

Totodată, pentru asigurarea facturării corecte a consumului de gaze pentru luna Aprilie, intervenim cu rugămintea către consumatori, să prezinte indicii  contoarelor prin intermediul sitului: www.chisinaugaz.md, Call Center la numărul de telefon 1304 sau ”Viber” – 067183364 (expedierea pozei contorului cu indici), agenții economici (de tip comunal-menager) suplimentar pot prezenta indicii contoarelor la numărul de fax: 022-578-759.

Concomitent informăm, că în lipsa indicilor echipamentelor măsurare gaze, volumul de gaze consumat se va determina estimativ, conform prevederilor Normelor în vigoare.

SRL ”Chișinău-gaz” vă mulțumește pentru înțelegere, colaborare și vă stă în continuare la dispoziție pentru alte informații.

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți geamurile!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1305
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale