SECȚIA DISPECERAT INTERVENȚIE ȘI TELEMECANICĂ DOTATĂ CU AUTOMOBILE NOI

În cadrul întreprinderii SRL „Chișinău-gaz” s-a desfășurat  un eveniment important! În dispoziția Secției dispecerat, intervenție și telemecanică au fost primite noi automobile specializate. Datorită participării SA „Moldovagaz” și implicării personale a dlui Iacov CAZACU Preşedinte interimar al Consiliului de Administraţie, parcul de automobile a Secției „904” au fost reînnoit cu trei automobile de model „Mitshubishi L200” echipate cu utilajul necesar. Astăzi a avut loc evenimentul de înmânarea cheilor automobilelor specializate colaboratorilor echipajelor de intervenție SRL „Chișinău-gaz”.

“Achiziționarea echipamentelor speciale și înoirea permanentă a bazei material-tehnică în toate secțiile întreprinderii, asigură ridicarea nivelului de eficiență a lucrărilor - a afirmat directorul SRL ,,Chișinău-gaz” dl Ruslan GARBALÎ  la evenimentul de dotare cu automobile. Astfel din 11 automobile specializate a Secției „904”, spre exemplu, au fost reînnoite 4 automobile aceasta a contribuit la  sporirea vitezei  de preluare a solicitărilor consumatorilor și înlăturarea situațiilor de avarie precum și îmbunătățirea calității lucrărilor îndeplinite”.

După transmiterea oficială a cheilor autospecialelor către secția „904”, conducătorii SA „Moldovagaz” au verificat nivelul dotării tehnice în Secția Dispecerat, Intervenție și Telemecanică, care permite primirea imediată a informației ce ține de abateri a regimului de alimentare cu gaze, deasemenea creșterea eficientă  în depistarea și lichidarea situațiilor de avarie și îmbunătățește fiabilitatea sistemelor de alimentare cu gaze. Totodată au luat cunoștință cu activitatea altor servicii și secții din cadrul SRL „Chișinău-gaz” – Serviciul Protecție Conducte Subterane, Serviciul Intern de Protecție și Prevenire, Serviciul Supraveghere Tehnică.

Este de remercat faptul că în Secția de Dispecerat, Intervenție și Telemecanică, care activează 24/24, zilnic de la consumatori în mediu sunt preluate 60 - 80 de apeluri. De asemenea  15 - 25 sunt apeluri în timpul nocturn. Marea majoritate a lor este legată de situații de avarie. La astfel de apeluri în regim de urgență se deplasează echipele de intervenție – funcția de bază a căror este localizare și neutralizarea lor, din acest motiv, modernizarea activității sectorului dat – este una din prerogativele întreprinderii. 

904
Dacă simți miros de gaze

01.

Nu folosiți aparate electrice, de iluminat, sonerie!

02.

Închideți robinetele a arzătoarelor de gaze

03.

Deschideți geamurile!

04.

Apelați serviciul 904

Call Centru

1305
Întrebări legate de distribuția gazelor naturale